Post by vilhofitmyli on Feb 17, 2022 15:27:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok anahtarı kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Meydan okumayı seviyorum ve hızlı yemek yapmayı seviyorum.
Cooking Yummy-Restaurant Game Παιχνίδια arcade tnz
Brülörlere yapışan şeylerle ilgili sorun yaşıyorum, dondurma çubukları oyunlarımı kaybetmeme neden oluyor, birçok kez vurdum ama bu en iyi oyun, sana çok geri veriyorlar, böylece biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin, beklemek zorundasın. başka bir restraunt açmak için uzun, şimdiye kadar birkaç tane daha olmalıydı
Japon restoranında 40'a geldim ve devam etmeme izin vermiyor.
Cooking.yummy Bir Ev.
Bu oyun için çok heyecanlıydım ..tavuk ile 2. seviyeye geldim ve yemeğim yandığı için dokunmama izin vermiyor, gittim ve ilk seviyeyi tekrar oynatıp telefonum olduğunu gördüm, lütfen tamir etmemiş ..TY
Dis oyunu seviyorum.
Cooking Yummy-Restaurant Game ஆர்கேட் vumv
Cooking Yummy-Restaurant Game እንቅስቃሴ ያለባቸው hbz
Güzel bir yemek pişirme oyunu. eğlenceli
Bu oyun harika. Birçok seviye zorlu olabilir. Seviyelerle değerli taşlar kazanırsınız, ancak daha fazlasını elde etmek için reklamları izleyebilirsiniz. Serbest sandık fikrini seviyorum. Çok bağımlılık yapan bir oyun.
Vakit geçirmek için eğlenceli bir oyun. Başladığınızda, durdurmak oldukça kolay yakalamak için zor.
Senden hoşlanıyorum
Eğlenceli ama kısa - daha fazla seviyeye ihtiyaç var
Bu💩 oyunu oynayarak zamanını boşa harcama! Çöp 🗑5 yaşından büyüksen bu oyunu yaklaşık bir günde yeneceksin. Bu oyunda sadece yedi restoran var! Geliştiriciler tamamlanmamış bir oyun yayınladı! Eğer öyleyse, ayda sadece bir seviye yayınlarlar! Onları sorgularsanız, oyunlarını oynamanıza izin verilmediğini söylerler! Mutlak çöp! Müşteri desteği kaba ve beceriksiz. Bu oyuna puan verirdim -10⭐
Bir sürü reklam ve kontroller şüpheli. Bir şeyi atmak için çift tıklama değil, bir sürükle ve bırak olmasını dilerdim, çünkü sürekli olarak yanlışlıkla bir şeye aşırı dokunuyorum ve sonra başka bir şeye sahip olamasam bile seviye kaybediyorum.
! Bu oyunu seviyorum! Çok eğlenceli! El-göz koordinasyonu için harika ve devam ediyorum!
benim muna'm
Şimdiye kadar oynadığım en iyi yemek yapma oyunu. Çok zor değil, yine de zorlu, para ödemeden oynaması kolay.
Egg Wars Petualangan xyep
Çok eğlenceli.
Oynamayı bırakamıyorum, yemek pişirmek, içecek servisi yapmak çok eğlenceli.
Aşkı tarif edecek bir şey yok ama gerçekten seviyorum
Hala söylemek için çok erken
Onu seviyorum, şimdi en sevdiğim oyunlardan biri!
inanılmaz zing zing oyunu
İyi oyun harika grafikler oynaması kolay.
Yeni odayı yükleyemiyorum. Tüm ekstra şeyleri yaptım, bulabildiğim tüm şefleri aldım ve yine de yeni odayı doldurmuyor. Gerçekten sinirli ve oyunu silmek üzeresiniz.
Oyunu seviyorum ama keşke aletleri daha hızlı yükseltebilseydim
Yine elmas için başka bir p2w. Ve yükseltmeler, sizi elmas almaya zorlamaya çalışan seviyelerde yükseldikçe daha pahalıya mal olur.
Kötü
از ما گفتن اولش خیلی اذیت می کنه برا دانلود کردم بعدشم خیلی خوب نیست سه تا ستاره بسشه💀💀
En iyi ücretsiz yemek pişirme oyunu
Güzel 👍 oyun
Bağımlılık Yapan Oyun Onu Seviyorum
Oyundan zevk alıyorum Her seviyeden sonra reklamı umursamıyorum ama şikayet edebileceğim tek şey bu ama can sıkıcı olsa da bana bir iki bulaşık yıkamak için ara veriyor 😁
Bu oyunun keyfini çıkarın, oynamayı bırakamazsınız
Bunu seviyorum Bağımlısıyım ama şimdi sıkışıp kaldım Fransız restoranındayım ve 18. seviyede sıkışıp kaldım oynamama izin vermiyor
Oyun beni her zaman diken üstünde tutuyor. Onu asla yapmak istemiyorum.