Post by vilhofitmyli on Feb 17, 2022 15:36:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti visus ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
meh
Negaiškite savo laiko. Žaidimas yra griežtai mokamas laimėti ir tik tiems, kurie turi daug pinigų 💰. Būsite laimingi, kad negaištate laiko galvodami, kad galėsite konkuruoti nemokėdami. Pamiršau pridurti, kad dabar jie bando papirkti žaidėjus apdovanojimais, jei paskelbia 5 žvaigždučių apžvalgas. Taigi netikėkite jais ir nešvaistykite laiko.
Among Us Action dix
Man patinka šis žaidimas ir džiaugiuosi, kad jis nemokamas. Ir skelbimų yra ribotas.
Tai gerai, bet kurį laiką marso 7_3 lygio klaida nebus ................................... ............................................
Grįžau į 1 lygį, nes įdiegiau programą naujame telefone. Mano pažanga niekada nebuvo atnaujinta iki tokio lygio, kokio buvau senajame telefone
Kam reklamos, jei mokame už šį žaidimą.
Vaikinai, pats žaidimas yra įdomus ir atimantis daug laiko. Tačiau kodas neveikia.. Bet kokiu atveju geras žaidimas
Žaidimas geras, bet aš čia su pasiūlymu, prašome pridėti galimybę dalintis brangakmeniais iki 50 tarp draugų, neskaitant gildijos, kad mūsų jaunieji galėtų tobulėti. Labai ačiū 😌
Ši administracija duoda kyšį (brangakmenius, bombas ir monetas žaidime) vartotojui, kad jis įvertintų 5 žvaigždutes. Jei norite laimėti šiame žaidime (PvP ir gildijų karas), 1-oji kvalifikacija reiškia, kad turėtumėte būti turtingas žmogus. Visi geri laivai yra tik parduodami, o visi turimi nemokami laivai yra visiškai beverčiai
Puikus gamr
Space Shooter: Galaxy Attack Pelihalli aue
Space Shooter: Galaxy Attack እንቅስቃሴ ያለባቸው xuag
Originalus žaidimas veikė gerai. Man reikėjo įdiegti „premium“, kad gaučiau paskutinį laivą, todėl tai padariau. „Premium“ yra labai vangus mano S8 ir visa mano pažanga (funkcijos, kurioms išleidau pinigus) nėra perkeltos. Aš pasiliksiu prie originalo.
Linksma, kelianti iššūkių ir skatinanti sugrįžti.
Tikrai patiko
PvP vis dar blogas ir kažkaip tam tikras "PvP turinys" neįskaičiuojamas į dialy, žaidimo turinyje trūksta informacijos naujam žaidėjui (kaip atrakinti laivus/mini laivus, sujungti daiktus, išsiųsti priedus, kiekvieno turinio paaiškinimas, neturi tinkamo Susisiekite su mumis)
Ankstesniuose etapuose buvo smagu, bet kai pasieksite 10 bosą, niekaip nepavyks jo įveikti neišleidus rimtų pinigų. Taškai, kurių reikia norint atnaujinti savo laivus, yra dideli. Laivas, kurį gaunate 30 kartų spustelėję vaizdo įrašą, buvo meh. Pašalinta
Atvyko, kad žmonės žinotų, kad tai yra priklausomybę sukeliantis žaidimas, turintis daug galimybių ir t. t., ir t. t. Bet galų gale tai yra paprastas ir paprastas žaidimas, MOKĖKITE laimėti. Laikotarpis. Be to, noriu pasakyti, kad internetinė PVP režimo piršlybų sistema yra šiukšlė. Bet kam aš juokauju. Nėra piršlybų sistemos. Tai tiesiogine prasme netvarkinga. P.S. Nepriklausomai nuo to, kiek kūrėjai atsako į tokias apžvalgas, kad galite žiūrėti skelbimą ir padaryti šį bei tą, kad lengvai atnaujintumėte pristatymą nemokamai, nepasitikėkite tokiu kvailu pasiteisinimu. Ne verta.
Man patinka žaisti, bet patekti į renginius daugiau ar mažiau neįmanoma
Esu daug žaidęs. Jie sugadino žaidimą. Dabar svarbu ne tiek įgūdžiai, kiek pinigai. Jei turite pinigų, galite nusipirkti sėkmę.
GERAI
Viskas gerai. Tipiškas pinigų griebimo žaidimas. Padoraus laivo atnaujinimas neturėtų užtrukti šimto dolerių.
😂
lygiai tiesiog kartojosi
Šis žaidimas yra šiek tiek per sunkus, nebent, žinoma, mokate už gerą įrangą, ir nesijaudinkite, kad įrangos atnaujinimo kaina yra juokingai per brangi. Išvada: tai tik vidutinis užmokestis, kad laimėtum žaidimą. Redaguoti: nesąžiningas kelių žaidėjų žaidimas, nors ir surenkate visus lašus, priešas vis tiek gavo didesnį rezultatą
Smagu žaisti ir jokių priverstinių skelbimų
Vyras
Neleis man užbaigti lygio!!, abiejuose žaidimuose!, nerealu.... vis dar šiandien?!, iš naujo įdiegėte jūsų žaidimą ir jis vis tiek grąžina mane į savo žaidimą!!, su kuriuo iš pradžių turėjau problemų, neleis man iš naujo nustatyti jo pradžios!, kodėl? ir KODĖL ..Visa mano informacija vis dar yra žaidime, kurį pašalinau??. Tavo žaidimus žaidžiu!, ir problemų su abiem!!?, padėdamas mane į lygį, kai aš nebaigiau vieno prieš tai, ir NEGALIMA man grįžti?, vėl.. KODĖL?.
Šis žaidimas yra nuostabus, bet jūs turite jį suderinti su žaidimų kilimėliu, tai būtų daug geriau su valdikliu
Puiku
Mėgaukitės visavertiškai
Nėra jokios priežasties pirkti šį žaidimą. Nemokama versija gali pasiūlyti daugiau nei ši mokama versija. Įsigijęs šį „pažeminimą“, praradau galimybę atidaryti skrynias žiūrint vaizdo įrašus, o jų pasiūlyme gausite mažiau brangakmenių, kad pasiektumėte tam tikrą bangą kiekviename lygyje. Nemokamoje versijoje gaunu 4 brangakmenius, šis lygis yra tik 3 brangakmeniai. Viskas, kas jiems dabar rūpi, yra gauti jūsų pinigus, jie nuostabų žaidimą pavertė beviltišku jūsų pinigų griebimu.
Bandžiau suteikti jai galimybę, bet mobiliųjų žaidimų pasaulyje už lojalumą baudžiama vis didėjančiomis žaidimo trintis, siekiant iš tavęs išvilioti pinigus. Sukurta dėl pinigų, o ne pramogai.
Tai geras žaidimas, kurį žaisdavau kasdien. bet mane labai pykdo vienas dalykas, kad laivų atnaujinimas yra per daug brangus. labai sunku pasiekti 25 atnaujinimo lygį. Mano nuomone, sumažinkite aukso monetas, kad galėtumėte atnaujinti.
Tai kažkur tarp „Galaga“ ir „bulet hell“ žanro, išskyrus metrinę mikrotransakciją. Tiesiog praleisk. Norėdami smagiai praleisti laiką pirmuose keliuose lygiuose, greitai pamatysite, kad ką nors gauti bus labai sunku – net jei manote, kad nusipirkę 50 USD vertės pakuotę vis tiek būsite nepatenkinti.
Didelės mikrooperacijos. NEMOKĖKITE 99 CENTŲ, TAI VAGSĖ!!! Programoje praleistas laikas 43 minutės. Laikas, praleistas žiūrint skelbimus 39.
Puikus žaidimas, labai smagu. Bet jie neatitinka pjesės. Negalite laimėti žaidimo, kuris turi geresnius laivus nei jūs. Tai gal ir neturi prasmės. Kitas dalykas yra tai, kad daugelis žaidėjų čia pigūs arba įsilaužia į žaidimą ir jie nieko nedaro.
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade kvhb
GERAI! 😀😀
Geras žaidimas
Tai puikus žaidimas, bet brangiausias žaidimas pasaulyje. Be to, šiame žaidime per daug įsilaužėlių. Taip nusivyliau, kai išleidote daug pinigų veltui.