Post by vilhofitmyli on Feb 17, 2022 15:54:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat mnoho primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Ice Scream 1: Horror Neighborhood არკადული wou
Nejdou tam brát položky
Hodnotím 3 hvězdičkami, protože pokaždé, když zemřete, nemůžete restartovat, protože to spadne.
ESD Hello Neighbor Hide and Seek | COMFOR.cz
Občas spadne
Toto je opravdu dobrá aplikace, ale když jdu na iPhone a dokončím akt 1, musím si koupit plnou hru pro akt 2 a akt a finále je to opravdu otravné, opravte to, předtím to tak nebylo
Tato hra se mi líbila, je velmi děsivá, ale nevím, jak jsem mohl uniknout. A je tu jeden problém, že se občas objeví záludnost, která se mi nelíbí.
I mně se zobrazuje černá obrazovka....do ledna 2021 jsem mohl hrát všechny akty zdarma, včetně finále aktu... Ale dnes, když jsem otevřel, byla jen černá obrazovka a požádalo mě o zakoupení plné hry... Zajímalo by mě, jestli se dají alfy hrát na mobilu. Edit: už to funguje...ale teď je můj postup zpět na nulu. Byl jsem na aktu finale a teď mě to žádá, abych si koupil plnou hru.
Je to velmi pěkná hra, ale od nové aktualizace přišla její velké zpoždění 😒 a trávy nejsou příliš dobré, opravte to znovu a přestaňte to zaostávat 😑:0
Nápad dobrý ale tohle je stejně snad jedna z nejhorších her na světě.
Za prvé to nemá dobrou AI a říkáte tomu dobrá AI i když se soused zasekne skoro na všem, pamatuji si, když byla hra dobrá a dělá to, co dělá.
Proč je obrazovka černá, když zkouším hrát? Jsem na telefonu (samsung) a chvíli jsem hru hrál a bylo to dobré, ale asi po 2 dnech obrazovka zčernala. viděl jsem jen akční tlačítka a tlačítko pauzy. Proč se tohle děje?! prosím opravte tento problém, miluji ahoj sousede a opravdu chci hrát.
Když jsem měl starej mobil tak to nešlo teď mám novej a deto😂😂😂😂
Hrál jsem hru před 2 roky a byla zdarma zničeho nic stojí peníze hru jsem sice dohrál asi 3krát ale furt si myslím že by mohla být zase zdarma
Hele já si musím koupit plnou verzi jinak němužu hrát😡😡😡
... latest operating 9/10 (4601 votes) - Download Hello Neighbor Free. Keep up with the conversation with our apps for iOS, Android, Mac, Windows and Linux.
Toto je jiná recenze na to, co vidím ve všech recenzích, ale obchod Play říká, že ne obsahuje reklamy. Ale přesto si nemůžu hrát, když mě soused chytí. Žádá buď o deaktivaci reklam, sledování reklam nebo obnovení nákupů, ale přesto kliknu na reklamy a jen tam sedím. Černá obrazovka nic dělat tinybuild opravit to prosím
Nejdou tam brát věci
Je to skvělá hra, ale dostanete se ven velmi rychle a nesnáším to, ale je to skvělá hra, hrajte ji pro zábavu
HELLO NEIGHBOR NA MOBIL!!! Android/iOS - YouTube
jde jen o to, že když dokončím první akt, řekne mi to, abych si koupil plnou hru a moc se mi líbí, pokud je plná hra zdarma
Je to dobrá hra, ale celou hru jsem hrál a řekl jsem, že jsem si ji musel koupit, a také to zamlžení je nepříjemné, protože je to pro Španělsko tolik peněz.
Hra je jako originál... Až na to, že se ovládáte jako pytel na odpadky sjíždějící z blátivého kopce! Skočíte příliš daleko a příliš nízko. Nemůžete pod sebe naskládat věci jako v původní hře, aniž byste je odpálili do stratosféry jako atomovky, A jakmile po skoku dopadnete na zem, budete klouzat jako Luigi z Galaxy times 10... Opravte to, prosím. Na PC je to dobrá hra, ale tady taková průměrná.....
Je to super, akorát to ovládání. To ovládání je trochu zlí, vám řeknu někdy zmáčnu/ podržím něco jiného, než chci. Ale jinak dobrá hra, doporučuji si to stáhnout, pokud máte rádi šílené dobrodružství. A ze sousedem, muze byt taky sranda DOPORUČUJI.😊😊😊😉😉😉😉😉😉🧡👌👌👌
Je to tak crecpi 😥😥😥
suuupeer ale blba grafika
Hello Neighbor Cabaran mmvt
Velmi zajímavá hra, ale je škoda že tlačítka mi dělali problém se dostat na střechu souseda. Proto 3 hvězdičky.
Zatím to není dobré. Stahování trvalo věčnost a poté, co jsem si ji stáhl, jsem hru otevřel, abych řekl, že selhala, protože jsem za aplikaci nezaplatil. Nenechte si stáhnout hru, pokud za ni musíte platit. Takže od teď s problémy se stahováním a nemožností hrát, protože jsem nezaplatil za něco, co nikdy neřeklo, že musím platit. Vtip na mě. Hodně štěstí všem, kteří se pokusí hru hrát. Od zákaznického servisu jsem nikdy neslyšela, že by se o něco postaral.
Hello Neighbor Пригодницькі rbo
Úžasné! Je to pro mě a mého bratra děsivé, když vidíme souseda, jak k nám běží, ale možná můžete přidat, kam chodí do obchodu nebo tak něco, prosím? Protože někdy lidé nemají výhodu vplížit se do domu a dostat se do určitých oblastí. Kromě toho jste vytvořili úžasnou hru, kterou budu hrát po zbytek svého drahého chráněného života, děkuji vám za vytvoření této hry! Je to také opravdu zajímavé a grafika je průměrně dobrá. Díky, Cookie, ven! Sbohem✌✌✌
Ta hra se mi teď nejde stáhnout
Pěkná hra, ale tento aktualizační joystick nebyl dobrý a nebylo snadné vybírat nástroje, chceme starou aktualizaci.....
Je to dobrá hra ale někdy se to hrozně moc bukuje a seká
Líbí se mi to, ale když jdu dokončit akt 3, přijde soused a chytí mě. Nemohu hrát poslední dějství. A prosím odstraňte příšeru ze suterénu ve 3. aktu
Hello Neighbor Piedzīvojumu spēles aad
Miluji tuto hru, ale nelíbí se mi, jak musíme platit PENÍZE?!?!?!?!? Jen pro 2. a 3. akt, můžete tedy prosím uvolnit ostatní činy a funguje to na Chromebooku, protože bylo napsáno „tuto hru nelze hrát s tímto zařízením“, takže Idk
Toto je úžasná hra se skvělou grafikou, ale je tam mnoho závad a plná hra není zadarmo😫😫😭😭😖😖😖💔
Hello Neighbor Hide and Seek | Steam | Windows | Key4You.cz
Bohužel jen dvě první dějství, pak si musíte koupit plnou verzi hry
Ok, dal bych 5 hvězdiček, pokud by ovládací prvky fungovaly dobře, protože jsem přišel na konci 3. aktu, únikové dveře, ve kterých musíme kliknout a stisknout souseda, nebylo k tomu žádné tlačítko ani ovládací prvek, který jsem viděl na YouTube krok za krokem různá různá videa Myslím, že jsem to zkoušel stejně 5 až 6krát, nepřicházelo to Myslím, že jsem byl tak frustrovaný, žádám vás, abyste to vylepšili.
Před aktualizací je hra zdarma, bez nákupu plné hry a nyní SI MUSÍTE ZAKOUPIT PLNOU HRU, ABYSTE SI HO ZAHRALI PLNOU VERZI!!!!