Post by vilhofitmyli on Feb 17, 2022 16:06:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код безкрайни примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Télécopie pleine page
изтегляне Grand Hotel Mania: Hotel games apk най-новата версия ... Това е страхотна игра на празен ход, която предлага приключения на всеки
Изтеглете Hidden Hotel: Miami Mystery За Android От Tilting Point - Seek and find hidden object fun in the brain stimulating
Няма български език
Налице : Android и iPhone ... Налично на: PC, Mac, PS4, Xbox One, Android, iOS ... В Hidden Hotel: Miami Mystery, Вие сте наследили хотела на дядо ви.
Абсолютно обичам тази игра! Има проблем, при който играта понякога се срива, когато се опитвате да харчите звезди или зареждате играта. Проблемът със звездите може да бъде отстранен чрез незабавно презареждане на играта и има няколко други, по-малки проблеми, но играта все още е изключително приятна като цяло!
Те взеха най-добрите части от играта. Сега те ограничиха груповите ни чатове до 60 знака, което е невъзможно, когато превеждате езици. Когато поправят чат, връщат на хората техните (общо събрани предмети) резултати, когато играта се срине не по тяхна вина, може да си струва времето, което хората отделят в нея. В момента няма клубни турнири от 1 седмица. Сега просто играя заради приятелствата, които създадох по целия свят. Много страхотни хора играят тази игра!!!
Обичам всички игри на Whaleapp и това ми е любимото. Графиките са ярки, а героите и историята са сладки. Не е твърде трудно като някои HO игри, които предизвикват повече разочарование, отколкото удоволствие. Ако ви изтече времето, можете да гледате реклама, за да продължите. Ако имате нужда от повече звезди или монети, можете да гледате добавка. Разбира се, ако нямате свободно време, можете да преместите нещата по-бързо, като ги закупите. Наистина ми харесва, че можете да утроите напредъка си, като гледате добавка за хранене на папагала.
игри · Приключенски; Super City Mario 8 in 1 Game Collections ... Приключенски. Актуализиране : ... Hidden Hotel: Miami Mystery APK
Приключенски – Приложения за Android в Google Play
Много е хубава
Hidden Hotel:Gioco del Mistero Avventura hdip
1230005149179 Auto-Édition Craving Vengeance, A Nick Spinelli Mystery ... 1230005150557 Auto-Édition Gertrude, Gumshoe: Haunted Hotel
Наистина харесвам играта. Въпреки това има r проблеми. Вече два пъти, когато използвам звезда, за да направя покупка, тя не ми позволява да замръзне. Но за дълго време. Около 2 седмици първия път. Малко по-късно това се случи отново. Имам 46 или 47 звезди, но не мога да продължа напред. Разработчиците моля, не ме питайте 2изпратете ви подробен имейл, защото имам. Разбира се, че сте върнали 2me, проблемът не беше отстранен. Това ми позволи да продължа напред в крайна сметка, но не и 2 далеч b4 замръзване отново. Сега почти не играя заради това. Трябва да се деинсталира
Мистериозен хотел се отличава не само с скрити предмети приключение, но и убийствена ... В Hidden Hotel: Miami Mystery, Вие сте наследили хотела на дядо ви.
Обичам тази игра! Мразя, че имате ограничени ходове и това е просто трик за получаване на пари. Бих искал да имам малко повече шансове от 5. Аз също попаднах на блокада. Играта казва да актуализирам, но когато отида в Play Store, няма бутон за актуализиране.
116) Hidden Hotel: Miami Mystery, игра, в която трябва да намерите улики, ... Най-добри игри, подобни на Fortnite и PUBG за PC, Android и iPhone
Супер игра
Электронные поисковые запросы: записи сообщества
Много e xubava и интересна
Обичах тази игра за известно време, но след това играта се обърка и изтри целия ми напредък. Говорих с поддръжката, те казаха, че ще се върнат към моите сцени, но всички ще бъдат на последното и трудно ниво, вместо завършени, както са били преди. Така че казах добре, имам предвид какво можете да кажете, но сега вече не е забавно. Трудните нива бяха толкова трудни за преминаване от първия път и използвах много истински пари. Те са гладни за пари. Настигнах сюжетната линия, така че сега е игра на изчакване. Мисля, че приключих. ☹
Хей момчета,. ОБИЧАМ тази игра, играя я всеки ден и тя се превърна в МНОГО пристрастяваща игра за мен. Мога да проектирам хотела си с какъвто и да е от трите избора, които ми бъдат дадени, и да го направя свой собствен, да намеря всички елементи във всяка дадена скрита сцена и просто да се забавлявам. Единственият проблем, който имам, е, че енергията отнема твърде много време, за да се запълни, след като достигнете 300 енергийна марка. Аз съм на 460. Чакам дори 12 часа, за да играя игрите и когато го проверя, все още не е пълен. Моля поправете!! ☺️
Много ми харесва да намирам скритите предмети и да строя хотела. Дадох 3 звезди просто защото е толкова трудно да спечелиш звезда, за да изпълниш задача. Всъщност обмислям да го деинсталирам само поради това. Понякога дори с пълен живот не печеля пълна звезда, това го прави малко скучно, не мога да продължа напред със сюжетната линия.
Обичам играта и декора на всичко това! Играя го от няколко седмици, защото исках да оставя информиран преглед. Няколко много разочароващи неща: отнема много време и твърде много енергия, само за да направите една звезда. Трябва да играя повечето скрити игри 4 или 5 пъти, само за да получа една звезда. Освен това не мисля, че трябва да използвате звезда, за да започнете нов ден, или да използвате звезда, за да правите неща около хотела като отворени врати, които трябва да използват енергия. Звездите трябва да са само за декор.
Много приятна актуализация на играта: Наистина ми хареса тази игра, но за съжаление трябва да я премахна. Скритите мистерии са твърде предизвикателни. Похарчих много пари през няколкото дни, в които играх играта и просто не мога да продължа да влагам повече в бюджета си. Поради тази причина трябваше да намаля първоначалната си оценка от 5 звезди на 3. Ако разработчиците измислят по-евтин метод за придвижване напред в играта, ще се радвам да го изтегля отново и да подобря оценката си.
Много хубава и забавна игра. Защо не я пуснете и на Български език?
Интересна игра.
THE MYSTERY OF THE MUMMY 1 Frogwares Екшън-приключенска игра с участието на ... ZANZARAH -THE HIDDEN PORTAL 1 Funatics Development Екшън-RPG история за 2
Промених ревюто си за тази игра няколко пъти. С добавянето на твърди и супер твърди режими играта стана много по-малко приятна. Въпреки това, с версия 1.1.37 вече има опция за добавяне на повече време към таймера, като гледате реклама. Мога да търпя да гледам реклама, ако това означава да мога да намеря всички обекти. Все още смятам, че времето, отделено за твърдия и супер твърдия режим, е твърде кратко, но с поддържани от реклами разширения на времето вече не е невъзможно.
Hidden Hotel: Miami Mystery Adventure oimi
😀
Добре, харесва ми играта, но току-що стигам до момент, в който не можеш да преминеш ниво, защото не можеш да намериш обектите, времето, което ти дава, е смешно, не можеш да направиш нищо през това време, така че го поправи или просто ще деинсталирам
Hidden Hotel: Miami Mystery Avontuur ffkc
Beyblade Burst Rivals Puzles roqd
Няма български и това ме влудява, защото съм на девет моля оправете това
Part of Melia Hotels International, Bulgaria ... However, the early history of bubblegum remains hidden in mystery and speculation in this
Графиката е доста готина, но рекламите са по-добри от действителната игра. РЕДАКТИРАНЕ: Добре, просто чувствам, че става малко скучно. Ако погледнете приложения като Homescapes и други подобни, ще изиграете цяла история. Това е само мое мнение, но сюжетът в това е малко скучен. И ако имате толкова добра графика, докато не намирате скрити неща, тогава трябва да ги добавите към частта за скрити обекти. Благодаря!
Това е страхотна игра със скрити предмети. Позволява ви да се запознаете със стаите, преди да започнете обиколките на силуета, обектите обикновено са близо до една и съща зона, можете да спечелите допълнително време, като изпълнявате задачи, мини играта е забавна, бързо разчистване на кочани; и не съвпадение 3, което мразя, Печелите пари, за да купувате храна за енергия, добра история, не твърде много куестове, отварящи се наведнъж, зареждане с енергия на ново ниво и в началото на деня. Просто забавна игра. Едно нещо, което бих променил е, че можете да се присъедините към клубове и да поискате от други членове на клуба да ви изпращат енергия, а вие изпращате енергия в замяна. Има ограничение от 50 души на група и е страхотно да можете да поискате повече енергия на всеки три часа; ако обаче някой от вашата група спре да играе, няма начин да го премахнете от вашата група, за да освободите място за друг активен играч. Малък проблем обаче.
Играта е много завладяваща и забавна!
Hidden Hotel: Miami Mystery Macera Oyunları hyt
Горещи млрд Thumbs, Лейси лежеше пълен видео хотел Еротика, Mirna pereira xxx ... Карина бял секс, Hidden Webcam модели, Лин Footjob, XXXX видео секс 2019,
#gizliobjeler - Търсене в Twitter / Twitter
Супер
👍🏻👍🏻👍🏻
Играя тази игра от вероятно близо две години, кой знае колко пари съм похарчил и днес влизам, за да играя и целият ми напредък е изтрит. Изобщо не е готино. Сега съм напълно изключен от играта, много съм разочарован
Тази игра започна толкова забавно! Но разработчиците промениха всичко твърде много. Те вдигнаха цените на бустерите, повишиха необходимата енергия за всяко ниво, но презареждането все още е само една енергийна точка на 2 минути, така че е необходимо ЗАВИНАГИ, за да се зареди отново. Те намалиха почти до нищо бонусите за наградите от състезанието. Вече не е забавно. Не се занимавай с това. Актуализация: Не, няма да ви изпращам имейл директно, защото вече ЗНАЕТЕ какво не е наред с приложението ви!
Това е вторият ми старт, защото първият път, когато го инсталирах, продължи да замръзва. Така че последвах инструкциите и го деинсталирах. След това го инсталирах отново и загубих всичките си точки. Сега се затваря за мен и все още замръзва. Опитвам се да използвам моите звезди и това ги взема и не прави нищо. Просто губя звездите си. Моля, поправете призраците в играта. Наистина го харесвам и му се наслаждавам, когато работи правилно. Толкова разочароващо. След като го оправят, ще му дам звездите, които може да има.
Играта не ви дава почти достатъчно енергийни точки, мога да получа само около 2 звезди, преди да свърша енергията и след това не мога да играя много с това. Те трябва да дадат на играча повече енергия, да накарат звездите да се пълнят по-бързо или да презаредят енергийната лента по-бързо, за да се напълни цяла вечност. Освен това това е наистина забавна игра, просто искам да мога да я играя по-дълго.