Post by erlasadeles on Feb 18, 2022 17:03:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt visu ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Lieliska spēle, bet man nepatīk fakts, ka jums ir enerģija, tāpēc jums ir nepieciešams airis, lai kustētos
Piedzīvojiet aizraušanos, satricinājumu un cīņu izdzīvošanas spēlē, kas nepārprotami liek jums skatīties reklāmas vai maksāt piemaksu, lai turpinātu baudīt neglītāku spēli, jo, kad visam ir gaidīšanas laiks un, lai to paātrinātu, ir nepieciešamas 30 sek reklāmas, lai izbeigtu sāpes, esiet pārsteigts. darīt to vēlreiz, līdz beidzot izdzīvosiet dienu ar tūkstoš reklāmas maratona cenu, lai tas viss notiktu. Tāpēc atveriet savas kabatas un nospļaujieties uz F2P un izbaudiet šo ripoff spēli, no kuras varat burtiski izvairīties, instalējot kaut ko citu.
Spēle ir norma bet būtu labi ja viņa būtu multiplayer
šī ir laba spēle, bet es nezinu, kā izpildīt pirmo uzdevumu, tāpēc esmu iestrēdzis, meklējot 10 LVL, lai atbloķētu smilškastes režīmu
Man patīk, kā tas tika reklamēts, un man tas jau patīk. Es arī domāju tērēt naudu šai spēlei, bet tikko sāku. drīz redzēs, vai tas atbilst nosaukumam hehe
Ir jācien cita darbs un jau neppatīk nespēlē
Tas turpina ielādēt, kad mēģināt noklikšķināt uz radiozvana / ielādes resursa
Nav slikti, taču trūkst vietas un lieliskas lietas
Es to izdarīju un joprojām neesmu saņēmis palīdzību vai atbildi uz savu e-pastu. Vai es nesūtu īsto e-pastu? Vienīgais, ko varu atrast, ir izstrādātāja informācijā. Kāds ir pareizais e-pasts? Ir pagājušas 2 nedēļas, kopš pirmo reizi nosūtīju e-pasta ziņojumu, varbūt 3 nedēļas. Šeit atstāja atsauksmes, lai sazinātos. Ļoti neapmierināts, esmu iztērējis naudu šai spēlei. Vienkārši vēlos, lai kāds man pastāsta, kas ar manu spēli nav kārtībā.
Godīgi sakot, man patīk šī spēle, taču, kad pirmo reizi izmēģināju smilšu kasti, nebija tik daudz iespēju, no kā izveidot savu plostu. Tas mani sarūgtināja, bet, izņemot to, tā ir laba spēle.
Neskatoties uz to, ka gatavošanas laiki ir smieklīgi un jūs pavadāt lielāko daļu sava laika, cenšoties nenomirt badā, es izbaudīju šo spēli apmēram nedēļu. Tagad spēle netiks ielādēta, un, kad tas notiek, lietotne avarē katru reizi, kad mēģinu turpināt saglabāto spēli. Mēģināja atinstalēt un atkārtoti instalēt 3 reizes. Ejam tālāk.
Plosts pazuda un nācās restartēt, jo nevarēja iekļūt mājās. Zaudētas 7 stundas darba un nevar atgūt nevienu pirkumu.
Šī spēle nav spēlējama. Sākumā tas darbojās lieliski, bet tagad es neko nevaru darīt, jo ik pēc 2 minūtēm ciešu badu. Šī spēle ir nekas cits kā mikro darījumi. Es nezinu, kāpēc jūs pat to raksturotu kā bezmaksas lietotni.
Man patīk spēle, bet es ienīstu ielādes resursus, jo man būs vajadzīgs ilgs laiks, kamēr to pārāk ilgi gaidīšu
Spēle man beidzas. Man bija apmēram 5 minūtes, un man bija jāpārtrauc atskaņošana, un, kad es atgriezos spēlēt, tas izslēdzas, tiklīdz es nospiežu "Turpināt". Man tas ir datorā, un es vēlētos spēlēt mobilo tālruni, bet vienkārši nevaru.
Spēlēju spēli kādu laiku ne pārāk slikti . Man ir daudz problēmu ar pieteikšanos un samaksāju dažus USD par precēm, tagad pat neļaus man pieteikties, un uzreiz atgriežas sākuma ekrānā... atkārtoti lejupielādēju spēli, tad reiz joprojām nekas.
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator سیمولیشن clvp
Lūdzu, izlabojiet atpalicību un kāpēc man ir jāspēlē ar savienojumu? Viņi vienmēr jautā par interneta problēmām🤔
Izbaudiet spēli, bet nonāciet strupceļā. Man ir visi materiāli, lai izveidotu tiltu smilšu krasta salā, taču spēle man neļauj to uzbūvēt, jo paskaidrojuma zīme atrodas tilta otrā pusē.
Man patīk šī spēle, bet es domāju, ka esmu spēles beigās. Es esmu uz salas ar torni, un tas man saka, ka ārpus vārtiem ir terminālis un ka man tas ir jāaktivizē... Bet es neredzu nevienu, un nekas neliecina par kādu termināli... Lūdzu, palīdziet izstrādātājiem.
Šī spēle ir laba, izņemot radio kļūmi, kurā es sēdēju kādu stundu, bet tā joprojām ir 0% un neielādējas
Tagad spēle ir sakārtota, un es atkal esmu izklaidējies. Vienkārši vēlos, lai visas salas atvērtos un uzraksts būtu lielāks. Cilvēkiem ar acu problēmām ir grūti lasīt bez palielināmā stikla. Es arī vēlos zināt, ko vēsta krāsainās ikonas virs salām.
Raft Survival: 해양 유목민 - 뗏목 생존 - Ocean Nomad 시뮬레이션 hpd
Nē Mainīgie laikapstākļi, dzelzs durvis neatveras, kad es to spiežu, kad reidā izdzīvošanas plosti, kāpēc laupījums vienmēr desame un, ceļojot uz citām salām, teica, ka ir potenciāli ienaidnieki, piemēram, reideri, bet pārsvarā nav tādu kā tas ir tik tik reti.
Man nebija nekādu problēmu, līdz es mēģināju doties uz salu, tad spēle iesaldēja un tad tika slēgta. Šī patiesībā bija jautra spēle, bet diemžēl man ir jāatinstalē.
Tas ir lieliski, bet, lūdzu, pievienojiet dažus jaunus režīmus, piemēram, vairāku spēlētāju režīmu, vai jebko citu, kas būs jautri
Sveiki, es gribēju mainīt savu atsauksmi, es saskāros ar kļūdu (manuprāt), tā sākās, kad es izmantoju stāsta režīmu, un pēc tam devos uz pētnieku salu, tur viss gāja lejup, kad es ierados, nebija nevienas salas, uz kuras es stāvēju. , tikai ūdens, peldēšana un haizivju nogalināšana. Es to izdarīju otrreiz, un tad tas aizkavējās, pagaidām varu spēlēt tikai uz plosta un nevaru pabeigt man uzticēto uzdevumu. Lūdzu, palīdziet man šeit un izlabojiet šo kļūdu.
Vajadzētu pievienot skriešanas un peldēšanas lietu, arī būtu jauki, ja es varētu cīnīties ar ieročiem, atrodoties uz ūdens, jo haizivis mani tracina, un es nevēlos izgatavot munīciju tikai sasodītai haizivijai, kā arī es vēlos rezervēt dažus materiālus. Paldies tu.
Tā nav visu laiku labākā spēle, bet tā varētu būt labāka.
Bèeeeeeeest lieta, katru jums amatniecības mācīties un cīnīties aizsargāt un visas citas foršas lietas nav daudz piebilst. Es neesmu apmierināts ar to, ka iznāk tik daudz piedāvājumu un spēlētājiem, kuri var spēlēt brīvi, tie ir jāredz, izveidojiet jaunu gatavošanas vietu ar visiem piedāvājumiem, lai tie neparādītos ekrānā, tad tam būtu piecas zvaigznes.
šī spēle ir jautra! Jūs varat izveidot savu plostu un nogalināt haizivis, kas ir ienaidnieki
Tas ir ļoti jautri. Es vēlos, lai jums nebūtu jāpērk iepakojums, lai vienlaikus varētu veikt vairāk nekā 2 lietas, un visi papildinājumi ir ārkārtīgi kaitinoši. Es dotu tai 5 zvaigznes, ja jūs varētu darīt vairāk vienā reizē, bet es beidzu tikai izdzēsu spēli
Raft Survival: Hayatta Kalma Oyunları Simülasyon cscy
Tā vien šķiet, ka šī spēle ir līdzīga daudzām spēlēm, jo pirkumi spēlē dzēš iespēju spēlēt. Ir saprātīgi agme pirkumi, tad ir līmenis, kurā jūs būtībā nevarat spēlēt, neiemaksājot vairāk nekā USD 10 vai vairāk par katru spēles sadaļu, lai kaut ko savāktu vai gūtu panākumus. Veselība pasliktinās tik strauji, ka jūs nevarat doties uz salām, bet jūs varat iegādāties daudz pārtikas / ūdens, lai jūs varētu. Pretējā gadījumā jūs funkcionāli nevarēsit spēlēt.
Spēle avarēja un viss apstājās. Nevar spēlēt. Ikonas sajauktas spēlē... Valoda mainīta....
Fern Flower Аркады nfot
Raft Survival: Overleven op een vlot Simulatie msx
Es pat neesmu spēlējis spēli, jo tā neielādējas, esmu darījis visu, lai tā darbotos, un tā joprojām nav
Man patīk šī spēle, bet vienīgais, kad es ieeju salā, tā uz ilgu laiku sasalst un visu laiku kavējas, lūdzu, izlabojiet to okeāna nomad
Es jau izgāju visu speli
Man ļoti patīk šī spēle, taču tā ir ļoti aizkavēta, un katru reizi, kad mēģinu iekļūt Explorer's Island, tā vai nu parādās melnā ekrānā un avarē, vai arī sastingst kartes ekrānā un avarē. Esmu spiests atinstalēt un zaudēt savu vairāku stundu progresu un darbu, jo nebija jēgas spēlēt, ja nevaru turpināt spēli. Ja šī problēma ir atrisināta (jo šķiet, ka daudziem pārdevējiem ir tāda pati problēma), es rediģēšu savu pārskatu un pārinstalēšu spēli. Līdz tam!
Reklāmas ir diezgan smieklīgas, un pastāvīgi ir jāaizver pirkuma sludinājumi. Arī nepieciešamība skatīties reklāmas, lai kaut ko darītu, ir kaitinoša.
Man rodas dīvaina krūšu kurvja kļūme. Lai gan ir patīkami, ka varu iegūt bezgalīgus resursus, man ir jāaizver spēle un jāieiet no jauna ikreiz, kad atveru lādi. Esmu izmēģinājis visu, lai paņemtu preces, bet tas vienkārši sasalst lādes inventāra ekrānā.
Robloks ir labāks nekā šitas sūds